Lemerij Verhuur Menu Lemerij Verhuur

Wat wilt u huren?

Zoeken

Wanneer u al klant bent bij Lemerij Verhuur, kun u zich hieronder inloggen. Uw gegevens zullen dan zoveel mogelijk voor u worden ingevuld.

Inloggen bestaande klant X

Wachtwoord vergeten

Registreren

Inloggen

Verhuur voor bedrijven en particulieren

Wat zoekt u?

wij brengen uw machines

op locatie

Lees meer

Waarom Huren?

Kernactiviteiten
Het is belangrijk dat uw bedrijf zich bezig houdt met zijn kernactiviteiten en de nevenactiviteiten zoals materieelbeheer te outsourcen. Doordat Lemerij Verhuur specialist is op het gebied van materieelbeheer, kunnen wij op die manier een goede ondersteuning bieden aan uw onderneming, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Zo kan Lemerij Verhuur u geheel ontzorgen wat betreft materieelbeheer.

Kostenbeheersing
Materieel op voorraad houden terwijl de bezettingsgraad daar van te laag is, brengt onnodig hoge kosten met zich mee. Door de diensten en het materieel in te huren bij Lemerij Verhuur, deelt u de onderhouds- en afschrijvingskosten met vele andere van onze klanten, waardoor de kosten voor u uiteindelijk veel lager uitvallen. Ook voor het transporteren hoeft u geen medewerkers meer te missen, want tegen lage transportkosten brengt Lemerij Verhuur alles naar de plek van bestemming.

Flexibiliteit
Wij kunnen onze producten en diensten goed afstemmen op uw materieelbehoefte. Het maakt niet uit wat u nodig heeft, één telefoontje naar een Lemerij Verhuur vestiging bij u in de buurt en ons speciaal geschoold personeel zal voor u per direct het vereiste materieel regelen. Door aan te geven wat u waar en wanneer nodig heeft, maakt dat Lemerij Verhuur binnen een paar uur het gewenste materieel op de door u aangewezen plek afgeleverd heeft.

Overzicht
Doordat u materieel en diensten inhuurt, heeft u meer inzicht in de exacte kosten van uw materieelbehoefte. Budgetteren en controle worden hierdoor eenvoudiger. Door een langdurige relatie aan te gaan met Lemerij Verhuur, zorgt u voor een overzichtelijk geheel op het gebied van uw materieelbehoefte.

Opslag en transport
Doordat Lemerij Verhuur erg veel opslagcapaciteit heeft binnen haar vestigingen in Almelo, Borne en Hengelo, maakt dat wij machines bijna altijd uit voorraad kunnen leveren. Dit betekent ook dat u niet zelf materieel hoeft op te slaan en te transporteren. Lemerij Verhuur zorgt voor het transport, met haar diverse vrachtwagens, bussen en diepladers. U hoeft maar één telefoontje naar de dichtstbijzijnde vestiging te plegen en Lemerij Verhuur regelt dat het benodigde materieel op het aangeven tijdstip op juiste locatie is.

Kwaliteit, Arbo en Milieu
Lemerij Verhuur zorgt ervoor dat al het materieel altijd voldoet aan de laatste eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en techniek. Hierdoor kunt u veilig gebruikmaken van ons materieel en onze kennis, dit met de laagst mogelijke belasting voor het milieu.